вівторок, 4 червня 2024 р.

 

04 червня 2024 року на засіданні науково-методичної ради відбулося вручення нагород викладачам коледжу за підсумками Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР-2024», який проводиться Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти спільно з Національною академією педагогічних наук України з метою вивчення та поширення інноваційних педагогічних практик, створення необхідних умов для творчого розвитку педагогічних колективів закладів фахової передвищої освіти, підвищення ефективності організації й управління освітнім процесом та забезпечення якості підготовки фахівців, сприяння зростанню професійної майстерності педагогічних працівників.

ДИПЛОМОМ за ІІ місце у номінації «Сучасні дидактичні підходи до організації практичної підготовки здобувачів освіти закладу фахової передвищої освіти» нагороджено Олену МОНАСТИРСЬКУ.

ДИПЛОМОМ за ІІІ місце у номінації «Інноваційні підходи до виховання студентської молоді у закладі фахової передвищої освіти в умовах сучасних викликів» нагороджено викладачів Ларису ВЕРЕНИЧ та Марину ТРАКУН.

Щиро вітаємо дипломантів конкурсу з врученням заслужених нагород та бажаємо подальших вагомих здобутків в інноваційній професійній діяльності!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар